Maestro debitna kartica

Maestro debitna kartica je kartica s EMV (Europay, MasterCard i Visa standard za chip kartice) chipom, zasnovana na najsuvremenijim tehnološkim rješenjima koja pruža korisniku najvišu razinu sigurnosti prilikom korištenja.

Maestro kartica Veneto banke je debitna kartica namijenjena podizanju gotovine te plaćanju roba i usluga u Hrvatskoj te diljem svijeta. Na bankomatima Veneto banke, osim podizanja gotovine, Maestro kartica Vam omogućava promjenu PIN-a, uvid u stanje računa te kupovinu GSM bonova. Maestro kartica također služi kao identifikacijska isprava prilikom uplate i isplate gotovine u poslovnicama Veneto banke.

Korištenjem Maestro kartice sredstva na Vašem tekućem računu dostupna su Vam 24 h dnevno, gdje god se nalazili. Nema rizika gubitka gotovine, a plaćanje u valutama različitih zemalja je jednostavno jer nema potrebe za gotovinom u valuti određene zemlje.

Uz vašu Maestro karticu vezan je PIN, tajni identifikacijski broj, koji služi za autorizaciju isplate gotovine na bankomatima i plaćanja na EFTPOS terminalima. PIN je, uz karticu, Vaš najvažniji element zaštite sredstava na Vašem računu te ga ne smijete zapisivati na karticu ili čuvatu u njenoj blizini. Ukoliko zaboravite PIN, na Vaš zahtjev Banka će ponovno izdati novi PIN i poslati Vam ga na kućnu adresu.

Podizanje gotovine na bankomatima Veneto banke te cijeloj MBNet mreži omogućeno Vam je BEZ NAKNADE!